Bli medlem och få:

Råd och stöd
Bra försäkringar
Fina medlemsförmåner
Jag vill bli medlemOm medlemskapet

Handels i Almedalen

Handels eget seminarium på Almedalen handlade om trygga jobb. Endast 3 av 10 arbetare i detaljhandeln har en tillsvidareanställning på heltid. Se hela seminariet här på webben.

Ändra din lön

Gå in på Mina sidor och ändra din lön. Om du gör det innan sista juli, eller om du uppdaterat efter 1 maj i år, behöver vi inte skicka ut brev med den årliga löneenkäten. Vi sparar på miljön tillsammans.

Ändring i Handels telefoni

Handels fackliga rådgivning (knappval 3) har ändrade öppettider 30 maj –26 augusti. Under den perioden är telefontiden 8.00-16.00.

Uttalande från UNI om IKEA i USA:s antifackliga agerande

Den fackliga organisationen UFCW fick inte tillräckligt många röster på IKEA i Stoughton för att erkännas. Här kan du ta del av ett uttalande från världsfacket inom handeln, UNI, om IKEA i USA:s antifackliga metoder.

Nyheter från Handelsnytt

 • Glad sommar!

  2016-07-05Handelsnytt stämplar ut och tar sommarlov! Vi kommer inte att uppdatera vår webb med nyheter eller vara inne på sociala medier.

 • Cihans güvec

  2016-07-04Sugen på att laga Cihans favoriträtt? Så här gör du.

 • Sommarfolk tipsar om sina smultronställen

  2016-07-04Sol-Britt, Solkämpe, Sommar. Handelsnytt har letat upp tio medlemmar med somriga namn som delar med sig av sina bästa tips för semestern. Att bada i en sjö i Smålands skogar och att fjällvandra står på listan.

 • Förhandlingarna i hamn på Konsum Värmland

  2016-07-01Förhandlingarna för de 160 varslade medarbetarna vid Konsum Värmland är nu klara. Men exakt hur många som får gå är inte officiellt. Konsum Värmland vill vänta med informationen tills att alla anställda är tillbaka efter semestrarna.

 • Fackets sommarturné är inledd

  2016-07-01Runt om i landet pågår just nu LO:s sommarkampanj Facket på sommarjobbet. Satsningen går ut på att informera och stötta unga som nu får sitt första möte med arbetslivet. I Malmö basar Handelsaktiva Karina Cubilla över kampanjen.

Läs fler nyheter på handelsnytt.se

Dags för sommarjobb? Läs vad som gäller kring lön och villkor.

Att vara ny på jobbet

Har du varmt på jobbet? Arbetsmiljöverket har tagit fram rekommendationer.

Se vad som gäller

Se 2016 års färdiga avtal i korthet.

Nya avtal
Susanna Gideonsson, Handels förbundsordförande

Sannas synpunkt

Ordförandens krönika

Handels i sociala medier

Lokala avdelningar

Ange ett ortsnamn för att hitta din lokala avdelning.

Visa alla avdelningar

Webbfrågan

Ska du sommarjobba i år?


    Visa resultat