Om Handels i media

Ring vår presstelefon på 010-450 89 80 om du har några frågor.

 • 2018-08-14Handels i media

  Handels: 500 förhandlingar om hyvling sedan Coop-domen

  Handels har haft cirka 500 förhandlingar om hyvlingar sedan Coop-domen meddelades. Det konstaterar facket i samband med en regeringsrapport som släpps till hösten.

 • 2018-08-13Handels i media

  Cinnober utser Peter K. Lenardos till ny vd och koncernchef

  Cinnobers styrelse har idag utsett Peter K. Lenardos till vd och koncernchef för Cinnober Group. Lenardos är sedan i juni i år bolagets CFO och var dessförinnan under en tid verksam inom Cinnober som Senior Financial Advisor.

 • 2018-08-10Handels i media

  "Tommy lämnade ingen oberörd"

  Handels tidigare vice ordförande Tommy Tillgren är död. "En lojal, klok och strategisk kollega", minns förbundets ordförande Susanna Gideonsson. Tommy Tillgren avled den 30 juli i en ålder av 65 år.

 • 2018-08-09Handels i media

  SSU SÖKER FOLKRÖRELSECHEF

  Har du erfarenhet av förändringsledning och organisationsutveckling? Vill du vara en nyckelperson som tar SSU till en ny nivå? Då letar vi efter dig!

 • 2018-08-09Handels i media

  Valet blir avgörandeför villkor på jobbet

  Stopp för hyvling och allmän visstid, eller mer makt till arbetsgivarna vid uppsägningar och konflikter? Vilka partier vill att butiker ska kunna porta kunder och vilka vill förbjuda tiggare?

 • 2018-08-08Handels i media

  Kalle Berg: Den enda festival jag är sugen på är Emmaboda

  När fackföreningarna Handels och IF Metall sålde den göteborgska ön Knarrholmen till ett privat byggbolag, dog av lätt insedda skäl samtidigt den gemytliga Knarrholmenfestivalen.

 • 2018-08-03Handels i media

  Nya protester mot H&M i New York

  Sedan maj i år har fackförbundet RWDSU, USA:s motsvarighet till Handels, försökt förnya ett avtal om bättre arbetsvillkor för deltidsanställda.

 • 2018-08-02Handels i media

  Fortsatta protester mot H&M i New York

  H&M får fortsatt negativ uppmärksamhet efter att protesterna utanför butikern...

 • 2018-08-02Handels i media

  Protester mot H&M i New York

  Nya protester mot H&M pågår utanför en av klädjättens största butiker i New York. Protesten, som är den senaste i raden i staden, handlar om de anställdas arbetsvillkor, rapporterar Dagens Nyheter.

 • 2018-07-22Handels i media

  Omtyckt restaurang stänger blev veckans mest lästa

  Har du haft dålig koll på nyheterna under veckan som gått? Då får du en ny chans här att se vad som gick bäst i flödet på sajten. Följande artiklar har lockat flest läsare på Skövde Nyheter under veckan.

 • 2018-07-18Handels i media

  Facket kopplades in efter missnöje från anställda

  Missnöje från anställda på Grönsakshuset i Skövde ledde till att fackförbundet Handels kopplades in. Nu ska problemen vara lösta. - Vårt fokus från början har varit att hitta en samsyn och det har vi gjort nu, säger Sofia Larm på Handels.

Publicerad: 4 oktober 2011