Om oss - kontakt

Avdelning 4 Kristianstad

I vår avdelning är vi strax under 5000 medlemmar. På Handels organiserar vi bland annat de som jobbar i butiker, kiosker, på stormarknader, lager, frisörer, florister, tjänstemän inom kooperationen och folkrörelser och anställda inom skönhetsvård och gymanläggningar. Avdelningen omfattar hela Blekinge samt följande kommuner i Skåne: Bromölla, Kristianstad, Hässleholm, Osby och Östra Göinge.

Vi arbetar för att bevaka och förbättra arbetsvillkoren för dig som arbetar inom handeln, och  servar dig gärna. Bland annat förhandlar vi åt våra medlemmar, tecknar kollektivavtal, hjälper till med försäkringar och mycket mer.

Här ser du vilka vi är, hur vi jobbar och annat som kan intressera dig som medlem:

 • Arbetsutskottet

  Arbetsutskottet förbereder styrelsens sammanträden och tar beslut i mindre frågor.

 • Avdelningsstyrelsen

  Styrelsen är avdelningens högsta beslutande organ mellan representantskapen.

 • Avdelningens Årsmöte

  Representantskapet är avdelningens högsta beslutande organ.

 • Fackklubbar

  Inom Handels finns firmaklubbar, branschklubbar och allmänna klubbar.

 • Ung i Handels

  Om Handels ungdomsverksamhet Handels är ett förbund med många unga medlemmar. Mer än en tredjedel av våra yrkesaktiva medlemmar är under 30 år. Dessutom verkar vi i en bransch med många unga, hälften av alla anställda i våra bransch...

 • Pensionärsklubben

  Är du pensionär och medlem i Handels avd 4, då finns det aktiviteter för dig. Vilka aktiviter som är på gång kan du läsa mer om under Pensionärsklubben informerar .

Uppdaterad: 29 januari 2018