Välkommen till Schyssta listan!

Hitta butiker och frisörer som har kollektivavtal, alltså schyssta villkor och trygghet för alla på arbetsplatsen. Sökningen sker med fritextsökning. Sök på namn, adress, ort, ju mer specifik du är desto bättre träff får du. Du behöver slå på platsfunktionen för att det ska fungera. Läs mer om sökning längre ner på sidan. 

Hittar du fel så kan du anmäla dem här.

Gör en webbapp på din telefon till Schyssta listan.

alt

Varför kollektivavtal?

Fasta spelregler Redan avtalade villkor Försäkringar för dina anställda

Vill du också vara med?

Om du vill synas på Schyssta listan så kontakta oss på 0771-666 444 för att teckna kollektivavtal. Uppdateringar från vårt register sker med jämna mellanrum och kan innebära att informationen inte alltid är helt uppdaterad. Handels reserverar sig därför för enstaka fel och friskriver sig från juridiska anspråk.

1

Hur söker jag bäst?

När du söker i Schyssta listan måste du skriva in namnet korrekt eftersom sökning sker med fritextsökning. Exempelvis om du söker H&M: skriver du hm eller HM så får du inte rätt träff. Du får också träff på allt som innehåller det du skriver. Det betyder att om du skriver ica så får du träff på alla ord som innehåller ica, exempelvis Africa. För att få bäst träff så bör du alltså skriva både företagets namn och gatunamn.

2

Jag ser bara en träff

Om du söker på ett specifikt namn och väljer sök så visas endast det namnet på kartan. Det kan finnas företag i närheten som också har kollektivavtal, för att se dem får du söka på gatunamn eller ortsnamn.

3

Får ingen träff när jag flyttar kartan

Om du flyttar kartan så upphör till slut sökfunktionen, det blir inga träffar. För att se träffar på kartan igen så får du söka på gatunamn eller ort där du nu befinner dig i kartan.

4

Jag får ingen träff alls!

Schyssta listan bygger på att du tillåter datorn eller telefonen att dela platstjänster, alltså den tjänst som använder din position. Google kan använda detta, och Schyssta listan använder Google Geolocation för att visa butiker och frisörer på kartan.

5

När kommer appen?

I stället för att skapa en app till Schyssta listan gör du själv en genväg på din telefon. Då får du en ikon som ser ut som en app och som går till Schyssta listan. Om du inte vet hur du gör en genväg så kan du googla dig fram till det. Sök på: Skapa en genväg på mobil, det finns massor med sidor som visar hur du gör och det kan se lite olika ut för olika märken.