Almedalen

Handels företrädare i Almedalen 2024

Här är Handels företrädare som deltar under Almedalsveckan 2024.

Linda Palmetzhofer, Handels
Linda Palmetzhofer, Förbundsordförande
Linda är Handels förbundsordförande och pratar gärna om fler timmar på kontraktet, lönebildning, hur vi kan stoppa den orättvisa hyvlingen och komma till rätta med den ofrivilliga deltidsproblematiken.
Martin Nyberg, Handels
Martin Nyberg, Avtalssekreterare
Martin är Handels avtalssekreterare och ser framemot den stundande avtalsrörelsen. Han pratar mer än gärna om lön att leva på, lönebildning i stort och de största utmaningarna i kommande avtalsrörelse.
Annelie Carlsson, Handels
Annelie Karlsson, 2:e Vice Förbundsordförande
Annelie är Handels 2:e Vice Förbundsordförande och ser framemot om att prata om vikten av facklig-politiskt samarbete för att komma till rätta med de problem arbetare har på svensk arbetsmarknad. Annelie pratar också gärna om jämställdheten på arbetsmarknaden och de växande klyftorna i samhället som ofta sker på bekostnad av de kvinnodominerade branscherna, såsom handeln.
Moa Sahlin, politisk samordnare på Handels
Moa Sahlin, Politisk Samordnare
Moa är projektansvarig för Almedalsveckan för Handels och är en av våra experter och sakkunniga. För frågor kring fler timmar på kontraktet, hyvling och hur Handels arbetar med påverkansarbete är Moa helt rätt person att vända sig till.
Frida Sundqvist, politisk samordnare på Handels
Frida Sundqvist, Politisk Samordnare
Frida är en av våra experter och sakkunniga. Har ni en detaljfråga kring Handels arbete Europafrågor, säkerhet för våra medlemmar i butiksmiljö eller Handels miljö och klimatarbete, då är det Frida du ska vända dig till!

Kontakta oss

Vill du prata med någon av våra förtroendevalda eller experter? Har du tips eller frågor kring årets almedalsvecka? Då kan du mejla Moa eller Frida

Har du en fråga kring media eller vill göra en intervju? Då får du gärna mejla vår pressekreterare Jonathan