Bild av en grupp människor som jobbar i butik, lager och som frisör.

Medlemskapet

Fördelarna med facket

Trygghet, möjlighet att påverka på jobbet och dessutom en mängd attraktiva förmåner. Du har mycket att vinna på att gå med i Handels!

Tillsammans gör vi jobbet bättre

När du blir medlem i Handels får du verktygen för att påverka på jobbet. Du får bra rådgivning och stöd, intressanta kurser och förhandlingshjälp när det behövs. För att Handels ska kunna fortsätta att fixa bra kollektivavtal med anställningstrygghet, bra löner och arbetstider är det också viktigt att vi är många medlemmar – det ger kraft i förhandlingarna.

Illustration av rådgivning via telefon.
Råd och stöd
De som är medlemmar i Handels har bättre genomsnittlig lön än de som inte är det. Oavsett om det handlar om lön, schema eller arbetsmiljö så hjälper vi dig med kunskap och stöd inför diskussionen med arbetsgivaren. Tillsammans ser vi till att du, dina kollegor och alla andra i branschen har det bra på jobbet!
Läs mer här
Illustration av erbjudanden via LO-mervärde.
Värdefulla förmåner
Fördelarna med ditt medlemskap sträcker sig också utanför jobbet. Det ingår en bra hemförsäkring och flera andra försäkringar helt kostnadsfritt. Du får också förmånliga erbjudanden och rabatter på många andra produkter och tjänster. Som medlem kan du även söka stipendier.
Erbjudanden och försäkringar som ingår
Illustration av tidningen magasinet Handelsnytt.
Intressant tidning
Medlemstidningen Handelsnytt skriver om samhällsfrågor, yrkesfrågor och fackliga frågor inom din bransch. Du får åtta fullmatade nummer om året direkt i brevlådan.
Läs Handelsnytt på webben

Så här går du med i Handels

  1. Fyll i medlemsformuläret
  2. Vi behandlar din ansökan
  3. Välkommen som medlem!