Medlemskapet

Försäkringar och erbjudanden

Som medlem i Handels får du en mängd förmåner och rabatter som är bra för plånboken.

Bra försäkringar ingår

Du som är medlem får kostnadsfritt flera försäkringar hos Folksam. Tack vare att vi är många medlemmar har vi kunnat förhandla fram försäkringar med bättre villkor än de försäkringar du kan teckna som privatperson. I ditt medlemskap ingår:
Illustration av hemförsäkring.
Hemförsäkring
En mycket bra hemförsäkring för alla saker du har hemma (ersättningsgräns gäller för smycken). I försäkringen ingår även bland annat reseförsäkring och hjälp vid id-stöld.
Illustration av olycksfallsförsäkring.
Olycksfallsförsäkring
En olycksfallsförsäkring om du skadar dig på fritiden som ger dig ersättning för olika typer av vård och andra kostnader kopplade till olyckan. Om det är så illa att du får bestående skador får du även ett engångsbelopp för det.
Illustration av en plånbok, för lön eller inkomstförsäkring
Inkomstförsäkring
En inkomstförsäkring som kompletterar ersättningen från a-kassan om du blir arbetslös. Med den får även du som tjänar mer än 33 000 kronor/månad och är medlem i a-kassan en sammanlagd ersättning på 80 procent av din lön.
Illustration för Barngrupplivsförsäkring med en nalle som håller ett hjärta
Barngrupplivförsäkring
En barngrupplivförsäkring för dina barn. Försäkringen omfattar även barn till make, registrerad partner eller sambo om barnet är folkbokfört på samma adress som dig.
Profilbild för Folksam med logga.
Nästan en femhundring i månaden!
Försäkringar kostar olika mycket beroende bland annat på var och hur du bor, men ett ungefärligt värde på medlemsförsäkringarna är upp till cirka 470 kronor per månad. Du gör alltså en rejäl besparing tack vare ditt medlemskap.
Till vår sida hos Folksam
En familj som vandrar i fjällen.
Sök våra stipendier
Varje år delar Handels ut stipendier till medlemmar. Som medlem har du möjlighet att söka stipendium för att åka på semester eller genomföra ett kulturellt projekt.
Läs mer om hur du ansöker